Categories: Смартфони

На MWC 2018 представлений Android-смартфон з батареєю на 16 000 мАг

Share

На всесвітній виставці мобільної електроніки Mobile World Congress в Барселоні компанія Avenir Telecom анонсувала смартфон-довгожитель під брендом Energizer. Energizer Power Max P16K Pro став першим в світі смартфоном з акумуляторною батареєю на 16 000 мАг. Її ємності вистачить на 40 днів без підзарядки в режимі очікування і як мінімум на дві доби автономної роботи при активній експлуатації.

Крім значного акумулятора Energizer Power Max P16K Pro отримав 5.99-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю 2160х1080 пікселів (Full HD +). Над дисплеєм знаходиться фронтальна камера, що складається з двох датчиків з роздільною здатністю 13 і 5 мегапікселів. А на тильній стороні смартфона розташована подвійна основна камера з 16- і 13-мегапіксельними сенсорами, а також сканер відбитків пальців. В основу нового смартфона ліг чіп MediaTek Helio P23, який працює в парі з 6 ГБ ОЗП. Для зберігання даних передбачений вбудований накопичувач на 128 ГБ з можливістю розширення за допомогою карти пам’яті microSD.

З огляду на ємність акумулятора, не варто розраховувати на тонкий і легкий смартфон. Товщина корпусу Energizer Power Max P16K Pro становить 15,2 мм, а важить він разом зі всієї перерахованою вище начинкою майже 300 грам.

На жаль, на MWC 2018 був показаний лише прототип Energizer Power Max P16K Pro. Презентація комерційного зразка відбудеться пізніше. Продажі Energizer Power Max P16K Pro планую почати у вересні цього року. Вартість “довгограючого” смартфона складе близько $ 500(13,5 тис. гривень).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024