На MWC 2018 представлений Android-смартфон з батареєю на 16 000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На всесвітній виставці мобільної електроніки Mobile World Congress в Барселоні компанія Avenir Telecom анонсувала смартфон-довгожитель під брендом Energizer. Energizer Power Max P16K Pro став першим в світі смартфоном з акумуляторною батареєю на 16 000 мАг. Її ємності вистачить на 40 днів без підзарядки в режимі очікування і як мінімум на дві доби автономної роботи при активній експлуатації.

Крім значного акумулятора Energizer Power Max P16K Pro отримав 5.99-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю 2160х1080 пікселів (Full HD +). Над дисплеєм знаходиться фронтальна камера, що складається з двох датчиків з роздільною здатністю 13 і 5 мегапікселів. А на тильній стороні смартфона розташована подвійна основна камера з 16- і 13-мегапіксельними сенсорами, а також сканер відбитків пальців. В основу нового смартфона ліг чіп MediaTek Helio P23, який працює в парі з 6 ГБ ОЗП. Для зберігання даних передбачений вбудований накопичувач на 128 ГБ з можливістю розширення за допомогою карти пам’яті microSD.

З огляду на ємність акумулятора, не варто розраховувати на тонкий і легкий смартфон. Товщина корпусу Energizer Power Max P16K Pro становить 15,2 мм, а важить він разом зі всієї перерахованою вище начинкою майже 300 грам.

На жаль, на MWC 2018 був показаний лише прототип Energizer Power Max P16K Pro. Презентація комерційного зразка відбудеться пізніше. Продажі Energizer Power Max P16K Pro планую почати у вересні цього року. Вартість “довгограючого” смартфона складе близько $ 500(13,5 тис. гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.