Флагман Xiaomi 12S Ultra виявився моделлю нової лінійки, яка найбільше продається

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Дорогий Xiaomi 12S Ultra виявився моделлю нової лінійки, що найбільше продається. Версію з 8/256 Гбайт придбати на ринку Китаю вже неможливо, а за межами країни представлені флагмани продавати не планується.

Реклама

Напередодні стало відомо про офіційну презентаціюXiaomi 12S Ultra. Флагманський смартфон отримав суперсучасну камеру Leica. В основі моделі лежить восьмиядерний Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Девайс отримав LTPO 2.0 E5 AMOLED-екран на 6,73 дюйми, який захищений суперміцним склом Corning Gorilla Glass Victus. Після презентації на новинку було відкрито прийом попередніх замовлень. Вже через кілька годин після цього базова комплектація флагманського Xiaomi 12S Ultra була розпродана.

Моделі з іншими параметрами пам’яті поки що можна придбати. Смартфони пропонуються у зеленому та чорному кольорах. Замовлення планується приймати до 8 липня, а вже наступного дня розпочнеться відвантаження.

Інформацію про те, що Xiaomi 12S Ultra став продаваним у серії Xiaomi Mi 12S, підтвердив президент Xiaomi Group China Лу Вейбінг. Вартість пристрою з пам’яттю на 8/256 Гб становить 896 доларів. Інші комплектації ще дорожчі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ