Vivo показала смартфон з висувною селфі-камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Vivo представила в рамках виставки Mobile World Congress ( MWC) концептуальний смартфон Apex , який отримав , зокрема , висувну фронтальну камеру.

Концептуальний смартфон Apex отримав по-справжньому повноекранний дизайн: так, рамки з трьох сторін лицьової частини мають товщину всього 1,8 мм, а внизу – 4,3 мм, передає The Verge.

Виходить, що для фронтальної камери просто немає місця … Однак Vivo знайшла рішення, і вельми незвичайне. Компанія вирішила зробити 8-мегапіксельну селфі-камеру висувною: вона з’являється з верхнього торця смартфона за 0,8 секунди.

Однак це не єдине оригінальне рішення в концепті. Так, Vivo «розширила» вбудований в дисплей дактилоскопічний сканер: в Apex він займає практично всю нижню половину екрану (а не маленьке коло в самому низу в центрі, як в минулих пристроях), що дозволяє, наприклад, сканувати одночасно два пальці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Vivo Apex отримав технологію Screen SoundCasting: завдяки ній екран вібрує, створюючи звук.

Концепт оснащений дисплеєм з роздільною здатністю 2 160 x 1 080 пікселів, подвійною основною камерою і 6-дюймовим OLED-дисплеєм. Втім, Vivo заявила, що не планує випускати Apex – це всього лише концептуальний пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.