Xiaomi 12S Ultra оснастять найбільшим фотосенсором на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вже анонсувала швидкий випуск нової флагманської лінійки смартфонів 12S і навіть показала модель 12S Pro. Тепер компанія поділилася першими подробицями про камери майбутніх апаратів. На особливу увагу заслуговує Ultra-версія з топовою матрицею від Sony.

Основна камера Xiaomi 12S Ultra буде оснащена найновішим флагманським 1-дюймовим детектором IMX989, створеним разом Sony і Xiaomi. Важливо, що це буде повноцінний дюймовий датчик із усією задіяною площею, а не тільки частиною, як це робили деякі виробники. Про це заявив особисто глава Xiaomi Лей Цзюнь. Компанії оцінили розробку цієї матриці у 7,5 мільйона доларів. У перспективі сторони мають намір продовжити співпрацю.

У моделях Xiaomi 12S і 12S Pro камери будуть простішими. Вже є інформація, що Pro-версію оснастять 1/1,28-дюймовим сенсором Sony IMX707 з роздільною здатністю 50 Мп та оптичною стабілізацією зображення. Швидше за все, така ж камера буде й у базовій моделі. У смартфонах також очікується топовий процесор Snapdragon 8+ Gen 1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційну презентацію серії Xiaomi 12S заплановано на 4 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.