Bloomberg: у iPhone 14 Pro з’явиться Always-On Display

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У майбутніх iPhone 14 Pro з’явиться підтримка Always-On Display (AOD). Про це у своїй щотижневій колонці Power On повідомив Марк Гурман.

Реклама

Після Apple Watch Series 5, які вийшли майже три роки тому, Pro-версії майбутньої лінійки айфонів отримають оновлені LTPO-екрани. За даними Росса Янга, частота відображення цих дисплеїв варіюватиметься між 1 і 120 Гц, коли 13 Pro дисплеї оновлюються з мінімальною частотою 10 Гц.

Така низька частота дозволить впровадити функцію AOD. З її допомогою на заблокованому екрані айфонів відображатиметься різна інформація.

Усі налаштування цього екрана будуть виконані в програмі «Налаштування». Там користувачі можуть змінити різні параметри, вказавши саме той тип інформації, який повинен буде відображатися на екрані AOD.

Поки що важко припустити, яку саме інформацію Apple дозволить відображати на екрані. Містер Гурман вважає, що це час, дата та індикатор непрочитаних повідомлень. Ймовірно, з’явиться і надбудова, яка не допустить розміщення конфіденційної інформації на екрані заблокованого смартфона.

Використання Always-On Display не буде обов’язковим. Якщо користувачеві ця функція не буде потрібна, її, як і на Apple Watch, можна відключити.

Очікується, що лінійка iPhone 14 Pro буде представлена ​​у вересні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ