У мережу злили дату презентації головного флагмана Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про новий флагманський Xiaomi, модель 12 Ultra, відомо вже давно. Інсайдери кілька разів розповідали про його ймовірні характеристики і навіть показували пристрій на якісних рендерах. А тепер “злили” і дату анонсу, повідомляє  PhoneArena.

За інформацією джерел, тизери Xiaomi 12 Ultra з’являться 28 червня, а повноцінна презентація намічена на 5 липня. У статті зазначається, що офіційних підтверджень (втім, як і спростування) від виробника поки що не надходило. Тож до цієї інформації поки що варто ставитися з настороженістю, але вірогідність є відносно високою.

Що вже відомо про девайс: діагональ екрану складе 6,6 дюйма, грані виявляться трохи заокруглені. Частота оновлення – до 120 Гц, роздільна здатність – 1440 на 3229 пікселів, співвідношення сторін – 20 до 9. Апаратною основою виступить Snapdragon 8+ Gen1, у парі з ним виявиться 256 або 512 ГБ постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній стороні корпусу розташується потужний блок головних камер. Швидше за все, головний датчик буде на 50 Мп, другий, “ширик”, на 48 Мп, третій – також на 48 Мп, телескопічна камера для зумування. Селфі-модуль – на 20 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.