Смартфони Xiaomi 2022 – рейтинг найкращих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на ринку з’являється велика кількість нових виробників смартфонів із різних країн. Але з китайських компаній найбільш популярними були і залишаються телефони від Xiaomi. Цей виробник пропонує широкий асортимент товарів у різних цінових категоріях. Вони відрізняються за якістю «начинки», а також особливостями складання корпусу та зовнішнім виглядом.

ТОП найкращих смартфонів від Xiaomi у 2022 році

Сьогодні компанія регулярно випускає по кілька лінійок телефонів: бюджетні, стандартні та флагмани преміум класу. У добірці будуть представлені телефони з різними цінами, які 2022 року залишаються популярними сліди користувачів.
Перше місце посідає нова модель Xiaomi Mi 11 Ultra. Вона оснащена екраном типу AMOLED з роздільною здатністю 3200 на 1440 px. Спочатку встановлено новітнє ПЗ – Андроїд 11. Є три основні камери, які видають якісну картинку і вдень, і в нічний час. Коштує цей флагман в межах 45 тисяч гривень

Друге місце – флагман Xiaomi 12 Pro. Смартфон також оснащений AMOLED екраном із розширенням 3200 на 1440px. У нього вбудовані три камери, а також високочутливий детектор від компанії Соні. Смартфон також має потужну батарею, тому грати в ігри без зупинки можна до 11 години. Коштує близько 38 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє місце – ігровий телефон у середній ціновій категорії Black Shark 4. Він оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті та потужною батареєю, завдяки якій використовувати його можна на повній потужності до 15 годин. Коштує близько 20 тисяч гривень.

Четверте місце – Xiaomi Poco F3. Є стандартною моделлю і коштує близько 13 тисяч гривень. Він оснащений якісною потрійною камерою та якісним акумулятором, який дозволяє активно використовувати телефон до 10 годин.

П’яте місце – Xiaomi Redmi Note 10 Pro, який коштує приблизно 12 тисяч гривень. Високоякісний екран з роздільною здатністю 2400 на 1080, а також якісна камера, яка видає яскраві та чіткі зображення. Оснащений восьмиядерним процесором та 8 ГБ оперативної пам’яті. Для такої ціни дуже сильний телефон.

Ці смартфони мають різні ціни, проте всі дуже якісні, і набрали найбільше балів за оцінками покупців. Вибравши один із них можна не перейматися тим, що товар не виправдає свою вартість. Компанія дбає про клієнтів, і навіть бюджетні телефони не будуть неякісними. Вони матимуть менше вбудованих інноваційних рішень, але збираються за розумом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.