Смартфони Apple і Samsung домінують у Топ-10 смартфонів, які найбільше продаються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони американської Apple і південнокорейської Samsung домінують у Топ-10 смартфонів, що найбільше продаються, за результатами квітня 2022 року. Рейтинг було складено фахівцями Counterpoint Technology Market Research.

На вершині списку опинилися виключно апарати американського ІТ-гіганта. На першому місці розташувався iPhone 13, частка продажу якого загалом досягла 5,5%. На другому рядку йде iPhone 13 Pro Max, результат якого склав 3,4 Далі йде iPhone 13 Pro. Частка продажу цієї моделі виявилася на рівні 1,8%. Четверте місце iPhone 12, у якого 1,6%. На сьомій позиції опинився iPhone SE 2022 із 1,4% охоплення ринку.

Чотири місця у рейтингу дісталися пристроям Samsung. П’яте місце у Galaxy S22 Ultra 5G. Модель Galaxy A13 – на шостій позиції. Galaxy A03 Core і Galaxy A53 5G розташувалися на восьмому та дев’ятому рядках. Замикає список Redmi Note 11 LTE від китайської корпорації Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З повною таблицею можна ознайомитись тут . За підсумком виявилося, що у моделей Apple – 5 місць, у Samsung – 4 позиції. Ще один рядок у Xiaomi.

Тим часом експерти стверджують, що до 2030 року світ відмовиться від смартфонів. Ці на сьогоднішній день найпопулярніші апаратизамінять”Кіборг-технології”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.