Старі iPhone втратили одну з головних функцій iOS 16

Журналісти 9to5mac помітили, що функції редагування або видалення повідомлень в iMessage можуть бути недоступні або працювати неправильно на моделях iPhone без iOS 16.

Вони провели експеримент — відправили до робочого чату повідомлення та спробували їх відредагувати. На смартфонах з iOS 16 повідомлення відображалися коректно, на моделях без неї, тобто iOS 15 і старших версіях, а також Android, повідомлення надсилалося по-новій, але з позначкою «Відредаговано».

А також це означає, що функція не буде доступна моделям, які не сумісні з iOS 16. Тобто, iPhone 6S, iPhone 7, перший iPhone SE, а також старіші пристрої. На інших пристроях вона з’явиться після оновлення до iOS 16. Тепер питання полягає в тому, як виглядатиме функція відредагованого повідомлення в моделях без iOS 16. Можливо, розробники вирішують проблему з часом.

iOS 16 у стабільній версії стане доступною у вересні поточного року. Тоді ж вийде модельний ряд iPhone 14. Консалтингова агенція показала , якими будуть iPhone 14 і 15. Можете оцінити, брати новий пристрій цього року або почекати наступного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.