Опубліковані «шпигунські» фото дисплея iPhone X Plus

У Мережі з’явилися фото дисплеїв, нібито призначених для нового смартфона iPhone X Plus, який за чутками готується до виходу в цьому році.

Згідно посту на форумі MacX, знімки були зроблені на виробничому об’єкті LG Display у В’єтнамі, де, як повідомляється, компанія почала випуск пробної версії екранів iPhone X Plus для Apple.

Чутки про те, що LG буде поставляти OLED-панелі для майбутньої моделі iPhone X, вперше з’явилися минулого року. У публікаціях ЗМІ в січні повідомлялося, що корейська компанія підписала угоду про постачання від 15 до 16 млн 6,5-дюймових панелей в другій половині 2018 року.

Як видно на знімках, компоненти мають характерний для екрану iPhone X дизайн з вирізом у верхній частині дисплея для системи камер TrueDepth, використовуваної для біометричної ідентифікації особи і розширених функцій фотографування.

Хоча розміри панелі не вказані, екран виглядає значно більший, ніж у моделі iPhone X. Зокрема, виріз вгорі, як здається, займає меншу частину площі фронтальної панелі в порівнянні з існуючим флагманським смартфоном Apple.

У коментарях на форумі повідомляється, що на прикріпленому до нижньої частини дисплея гнучкому дроті надруковані цифри, відповідні типовій схемі кодування Apple. Цифри показують, що деталь була випущена в листопаді 2017 року, в тому ж місяці, коли iPhone X надійшов у продаж.

Згідно з прогнозом аналітика KGI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), в 2018 році Apple три версії смартфона iPhone, всі отримають дизайн як у iPhone X. Один з них, як стверджується, є оновленою версією нинішнього iPhone X, в той час як інший буде мати більший 6,5-дюймовий екран. Також компанія випустить 6,1-дюймовий iPhone з більш доступною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.