iPhone 14 Pro з двома отворами в екрані показали у новому кольорі

Китайські джерела опублікували якісне зображення нового смартфона iPhone 14 Pro у новому бронзовому кольорі, що демонструє пристрій із двох сторін.

Джерело пише, що цей колір буде темнішим за класичний золотий, який користувався популярністю у багатьох користувачів кілька років тому. Повідомляється, що iPhone 14 і iPhone 14 Max будуть доступні в чорному, білому, синьому, червоному, фіолетовому та інших варіантах, тоді як iPhone 14 Pro та 14 Pro Max запропонують у графітовому, сріблястому та фіолетовому кольорах.

iPhone 14 Pro і 14 Pro Max повинні відмовитися від чубчика на користь двох вирізів. Очікується, що на екранах iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max використовується технологія адаптивної частоти оновлення, яка автоматично регулює частоту оновлення екрана в залежності від того, що відображається на екрані. Це забезпечує плавність роботи та економію енергії.

У iPhone 14 і iPhone 14 Max використовуватиметься торішня однокристальна система Apple A15, тоді як в iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max з’явиться нова мобільна платформа Apple A16. Що стосується камер, то моделі Pro та Pro Max отримають 48-мегапіксельний датчик зображення та підтримку 8K-відео.

Презентація новинок, ймовірно, відбудеться у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.