Сім найкращих смартфонів Xiaomi, які варто придбати

Xiaomi – один з найбільших у світі виробників смартфонів, який впевнено конкурує з Samsung та Apple на ринку мобільної електроніки, як у своєму рідному Китаї, так і за його межами – смартфони компанії користуються популярністю у всьому світі.

Xiaomi має дуже широкий модельний ряд високоякісних і доступних смартфонів, які часто не мають собі рівних у співвідношенні ціни і якості.

Щоб вам було легше орієнтуватися в такому великому різноманітті мобільних пристроїв компанії, у цій статті ми зібрали лише найкращі смартфони Xiaomi , які користуються популярністю нині.

1. Xiaomi 12

Xiaomi 12 – чудовий флагманський смартфон. Його компактний форм-фактор сподобається тим, хто не хоче мати смартфон великого розміру, і загалом його дизайн виглядає просто чудово.

Крім того, смартфон має висококласні технічні характеристики, такі як процесор Snapdragon 8 Gen 1 , дисплей AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і швидку зарядку на 67 Вт.

Xiaomi 12 оснащений якісною системою основних камер, серед яких є хороший надширококутний об’єктив, хоча мало хто з покупців буде в захваті від його телемакрооб’єктиву.

І незважаючи на те, що Xiaomi 12 є чим здивувати переважну більшість користувачів, смартфон як і раніше не має захисту від попадання води, а час автономної роботи не викликає величезного захоплення.

2. Poco X4 Pro

Poco X4 Pro 5G – це одне величезне оновлення порівняно з попередником з точки зору функцій та дизайну, з преміальним зовнішнім виглядом, незважаючи на пластиковий корпус.

AMOLED дисплей з частотою 120 Гц – яскравий, насичений та плавний, він має, мабуть, найменший отвір для камери, який ми колись могли бачити у смартфонах.

Незважаючи на те, що частота оновлення екрану тут не є адаптивною, смартфон може комфортно працювати більше доби при середній інтенсивності використання.

Швидко підзарядити Poco X4 Pro можна за допомогою проводового зарядного пристрою потужністю 67 Вт, що постачається в комплекті.

108-мегапіксельна камера смартфона також принесе вам задоволення, вона здатна запропонувати вражаючу деталізацію та кольоропередачу знімків, особливо при хорошому освітленні.

Технічні характеристики Poco X4 Pro знаходяться на середньому рівні, смартфон оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 695 , але за такі гроші продуктивність дуже пристойна.

3. Xiaomi 12 Pro

У Xiaomi 12 Pro дуже багато переваг, але не обійшлося і без кількох серйозних недоліків.

У смартфона приємний і гладкий корпус, стриманий дизайн, гарний дисплей та вражаюча продуктивність. Система камер зможе порадувати вас чудовою якістю, вона по праву вважається найкращою у своєму класі.

На жаль, малий час автономної роботи – явний і суттєвий недолік Xiaomi 12 Pro , який, можливо, буде виправлений за допомогою оновлень, але на даний момент це найслабше місце пристрою.

4. Poco F4 GT

Poco F4 GT – це спроба Xiaomi сховати ігровий смартфон на увазі. Тобто, з одного боку, смартфон не виглядає так футуристично, як лінійка ігрових смартфонів Black Shark , а з іншого це вже не просто продуктивний пристрій.

Геймерам обов’язково сподобається найновіший процесор із системою ефективного охолодження Snadpragon 8 Gen 1 , оперативна пам’ять об’ємом 12 Гб, швидка зарядка на 120 Вт та висувні магнітні кнопки, як у ігрового геймпада.

Для звичайних користувачів цей смартфон надасть найвищу продуктивність у всіх повсякденних завданнях. Крім того, Poco F4 GT оснащений пристойною системою камер з 64-мегапіксельним основним об’єктивом, яка може робити якісні та деталізовані фотознімки.

5. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro – один з найкращих бюджетних смартфонів, які ви можете купити, в ньому Xiaomi пропонує виняткове співвідношення ціни та якості.

Основні плюси пристрою полягають у наявності приголомшливого екрана, виконаного за технологією AMOLED із частотою оновлення 120 Гц та відмінною системою камер. Основний 108-мегапіксельний сенсор доповнюють надширокий об’єктив і напрочуд дуже пристойний телемакро об’єктив.

Є й невеликі “смаки”, такі як роз’єм для навушників, сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку блокування, стереодинаміки та навіть ІЧ-датчик.

6. Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro – це потужний смартфон середнього класу з гідною продуктивністю, відмінним дисплеєм із частотою 120 Гц та потужною камерою з основним об’єктивом на 108 мегапікселів.

У смартфоні реалізована підтримка провідної зарядки потужністю 120 Вт, яка безумовно приверне увагу тих, хто звик часто заряджати свій пристрій на льоту. Щодо цього кращого смартфона вам не знайти.

Тим не менш, Xiaomi 11T Pro не ідеальний: його дизайн нудний та непривабливий, а надширококутний та телеоб’єктив знімають на досить посередньому рівні.

7. Black Shark 4 Pro

Black Shark 4 Pro зараз знаходиться на вершині ігрової лінійки смартфонів Xiaomi , хоча з моменту його виходу в 2021 році з’явилося кілька сильних конкурентів від інших брендів.

Тим не менш, у Black Shark 4 Pro вам доступна продуктивність високого рівня, завдяки процесору Snapdragon 888 і висувні магнітні тригери для більш глибокого занурення в ігровий процес, не кажучи вже про надплавний дисплей AMOLED з частотою оновлення 144 Гц.

Можливо, дизайн Black Shark 4 Pro сподобається тільки відданим геймерам, а програмне забезпечення може трохи розчарувати, але в іншому це дуже позитивний смартфон для вирішення будь-яких завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я