Розкрито дату анонсу та характеристики найдешевшого смартфона realme

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька тижнів тому в Мережі з’явилася інформація про плани Realme представити свій найдоступніший смартфон найближчим часом.

Йдеться про Realme C30, який, нарешті, став перетворюватися на щось більше, ніж просто чутки. Так, наприклад, стало відомо, що пристрій представлять вже незабаром — 20 червня 2022 року.

Більше того, постери, опубліковані самою Realme, показали, як саме виглядатиме смартфон і якими особливостями він зможе «похвалитися».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основу новинки ляже чіп Unisoc T612, а його ємність акумулятора складе 5000 мАг. Водночас на вибір покупців буде представлено два варіанти апарату – синій та зелений.

З іншого варто відзначити, що основна камера Realme C30 буде 13 Мп, а передня – 5 Мп. Імовірна вартість пристрою – 90 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.