Categories: Смартфони

LG додала флагманському смартфону V30S штучний інтелект

Share

До виставки MWC 2018, яка пройде в Барселоні з 25 лютого по 1 березня, компанія LG Electronic представила оновлену версію свого торішнього флагманського смартфона LG V30. Новинка отримала назву LG V30S ThinQ.

Головною родзинкою смартфона стала система штучного інтелекту ThinQ, інтегрована в найчастіше використовувані функції. Головний акцент йде на функції Vision AI для просунутих можливостей камери і Voice AI для розпізнавання усних команд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vision AI включає в себе три функції: AI CAM, QLens і Bright Mode. AI CAM аналізує предмети в кадрі і пропонує оптимальний режим зйомки з восьми представлених категорій: портрет, їжа, домашні тварини, пейзаж, місто, квіти, схід і захід.

QLens використовує розпізнавання зображень для сканування QR-кодів і онлайн-покупкок. При наведенні камери на річ або зображення речі можна дізнатися, в якому онлайн-магазині її можна купити за найнижчою ціною, а також рекомендації щодо схожих товарів. Крім того, QLens допомагає знайти схожі зображення продуктів харчування або ті, що збігаються, модних речей, інформацію про визначні пам’ятки і мистецькі витвори.

Режим Bright Mode, як легко здогадатися, допомагає фотографувати при слабкому освітленні. Він за допомогою спеціалізованих алгоритмів збільшує яскравість зображень в два рази.

Голосовий інтерфейс Voice AI в парі з Google Assistant. В його основі лежить список з 32 голосових команд LG, які відтворюють найбільш популярні функції, в тому числі ті, що не підтримуються самим Google Assistant самостійно.

Основними апаратними змінами в LG V30S ThinQ став збільшений обсяг пам’яті – 6 ГБ оперативної і 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. В іншому, це просто LG V30 з новою прошивкою. Під час презентації LG заявила, що перенести цю прошивку з новими функціями на оригінальний V30 в компанії не збираються, принаймні поки. Якщо користувачі позитивно відреагують на них в LG V30S, то в майбутньому, можливо, така функціональність з’явиться не тільки на V30, але і на інших смартфонах LG.

Смартфон LG V30S ThinQ надійде в продаж в двох кольорах – сірому і синьому. У березні він з’явиться в магазинах Кореї, а потім в США і Європі. Рекомендована ціна поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Hisense випустив телевізор для любителів творів мистецтва

    Бренд Hisense анонсував телевізор CanvasTV з матовим екраном, здатний показувати цифрові полотна та фотографії у…

    05.05.2024

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024