Apple представила нову корисну “фішку” в iOS 16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Якщо ви – користувач Apple і чекаєте оновлення операційної системи для iPhone, зацініть в iOS 16 відключення геолокації для людей з “чорного списку” і не тільки.

Найсвіжіші “яблучні” новини вже озвучили на програмному виступі WWDC 2022. Так, розробники та виробники Apple на своїй щорічній конференції “похвалилися” оновленнями своїх версій операційної системи, зокрема iOS 16.

Також раніше ми писали, що розумний будинок став ще розумнішим – Apple анонсувала абсолютно новий додаток. Інтерфейс iOS 16 не зазнав особливих дизайнерських змін і залишився дуже подібним до інтерфейсу iOS 15. Але функції, включені в мобільну операційну систему, безумовно, змінилися, власникам iPhone буде з чим “пограти”.

Із цікавого: у новій версії можна кастомізувати екран блокування. Вибирати не тільки фото як раніше, а й колір, і шрифт, і віджети на головному екрані. А ще в новому iOS з’явилася гостро-соціальна фіча під назвою Safety Check. Засіб боротьби проти аб’юзерів та партнерів, які постійно стежать один за одним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вона моментально відключає доступ до геолокації, повідомлень, контактів та інших особистих даних користувача, наприклад, якщо пароль став відомим колишнім. Остаточний випуск iOS 16 для широкої публіки відбудеться восени, одночасно з випуском лінійки Apple iPhone 14 та iPhone 14 Pro.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.