Недорогий смартфон OnePlus отримав 3,5 бала з 10 за ремонтопридатність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівець із ремонту мобільних телефонів розібрав бюджетний OnePlus Nord CE 2 та оцінив, наскільки легко можна буде замінити його деталі у разі поломки.

Експерт каналу PBKreviews на YouTube з’ясував, наскільки просто вам відремонтуватиме смартфон PBKreviews при його виході з ладу. Як виявилося, ви можете зіткнутися з багатьма труднощами.

Наприклад, для того щоб поміняти екран, ви повинні спочатку зняти задню панель, потім відкрутити 18 гвинтиків, прибрати задній корпус, від’єднати всі кабелі, зняти динамік і додаткову плату. Тільки після цього можна замінювати дисплей на новий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для отримання акумулятора у OnePlus є спеціальні «язички». Тому все ж таки поміняти його буде простіше.

Загалом експерт оцінив ремонтопридатність OnePlus Nord CE 2 у 3,5 бали з 10 можливих. За тривалість ремонту та дизайн апарат отримав 0,5 бала з 2, за доступність деталей – 1 бал з 2, за простоту заміни екрану – 0,5 бала з 2, за легкість заміни батареї – 1 бал з 2, за простоту заміни інших елементів – 0,5 бали із 2.

З інших смартфонів за ремонтопридатність досить низькі бали отримав, наприклад, Realme 9 Pro Plus (4,5 бали з 10) та Samsung Galaxy M23 5G (6 балів із 10).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.