Смартфони

З’явилися перші справжні фотографії Google Pixel 7

Share
Час читання: 3 хв.

Чи то Google Pixel унікальний телефон, який завжди якось сам собою просочується до презентації, чи то за розробку відповідають максимально безвідповідальні співробітники, чи компанія вибирає дуже однотипний спосіб підігріву інтересу. Який би варіант не виявився вірним, це не змінює одного – вже не вперше ми бачимо, як телефони серії, що ще не вийшли, потрапляють в руки користувачів у вигляді готових продуктів. Так сталося і цього разу. В результаті, ми знову маємо готовий прототип новинки, який показаний з усіх боків, хоча до офіційного анонсу залишилося ще близько трьох місяців.

Витік Google Pixel 7

Звичайно, можливо, це фейк, але, як показує практика та досвід попередніх моделей, ми цілком можемо розраховувати на те, що це правда.

Так кілька днів тому на eBay з’явився прототип Google Pixel 7 з фотографіями включеного пристрою. Прототип Pixel 7 Pro тепер був помічений у живих зображеннях в Інтернеті. Що ще більше інтригує, то це те, що він використовувався близько трьох тижнів і ніхто цього не помітив.

Інформація надходить з розділу Reddit Google Pixel, де користувач повідомив, що використовував передбачуваний Pixel 7 Pro близько трьох тижнів, не усвідомлюючи, що це ще не випущений телефон. Однак, користувач не поділився зображеннями смартфона. Зображення були виявлені на Slashleaks .

Фотографії Google Pixel 7 Pro

На фотографіях, що просочилися, показаний дисплей смартфона, який включає сторінку інформації про пристрій, а також екран завантажувача. Задня частина Pixel 7 Pro дуже подібна до задньої частини Pixel 7, за винятком того, що варіант Pro отримав додаткову камеру. Її наявність і так не викликала питань, але фотографії, що з’явилися, тільки підтвердили її наявність.

На гаджеті може з’явитися нове металеве обведення задньої камери, що зовні нагадує козирок. Pixel 7 Pro має такий самий вигнутий екран, як і його попередник. Фото також показують, що в телефоні 256 ГБ постійної і 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5.

Дизайн і зовнішній вигляд, як і раніше, хороші, проте поки що немає інформації чому назва смартфона в розділі інформації про пристрій відображається як «Cubot Cheetah 2». Найбільше бентежить той факт, що ця назва старого пристрою китайського виробника смартфонів Cubot.

Який дисплей буде у нового Пікселя

Згідно з ранніми чутками, майбутня серія Google Pixel 7 може мати той же дисплей, що і нинішня серія Pixel 6. З іншого боку, майбутні смартфони включатимуть значні поліпшення камери, процесора і програмного забезпечення.

За різною інформацією, новинка з’явиться у вересні або жовтні поточного року. У будь-якому випадку це буде не раніше осені, незважаючи на чутки про те, що це відбудеться в кінці літа. Новинка буде працювати під керуванням Android 13 та отримає не менше трьох років оновлень Android та п’яти років оновлень безпеки.

Складаний та преміальний Pixel

Згідно з нещодавнім витоком, Google може працювати над новим преміальним смартфоном Pixel. Таким чином, крім Pixel 7 та Pixel 7 Pro, у майбутньому може з’явитися ще одна модель вищого класу. Ці дані були доступні у коді Android Open Source Project.

Моделі Pixel 7 та Pixel 7 Pro мають кодові назви Panther та Cheetah відповідно. У витоку фігурують ще два “котячих” кодових імені – Felix і Lynx. Одне відноситься до бюджетного Pixel 7a, який стане наступником Pixel 6a. Другий, імовірно, відноситься до преміальнішого пристрою. Можливо, із модною зараз приставкою Ultra або Fold.

Інсайдери вважають, що це може бути складний смартфон Pixel від Google. До нього готується ще один дисплей (ймовірно складний). Сам пристрій має номер G10. Проте докладніша інформація з цього приводу з’явиться в найближчі кілька тижнів.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024