Китайське агентство сертифікувало два нові смартфони від Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 12S та Xiaomi Mix Fold 2 були помічені у списках на сертифікації в китайському агентстві 3С. Це свідчить про їхню появу найближчим часом на ринку Китаю. Якими будуть ці майбутні смартфони?

Xiaomi 12S кажуть, що із процесором Snapdragon 8+ Gen 1. Дисплей планується OLED із частотою оновлення 120 Гц. Камера основна на 50 Мп, досить непогані показники. Разом з ними, швидше за все, випустять Xiaomi 12S Pro із чіпсетом Snapdragon 8+ Gen 1 та Dimensity 9000.

Другий смартфон Xiaomi Mix Fold 2 буде із процесором Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Його особливістю стане складний екран LTPO розміром 8,1 дюйми. Окрім того, очікується якісна батарея з великою ємністю. Обидві моделі, судячи зі списку, підтримуватимуть швидку зарядку на 67 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це дані, які відомі за попередньою інформацією з джерел. Які ще характеристики та особливості будуть у смартфонів, ми дізнаємося трохи пізніше, після їхньої презентації та виходу у світ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.