Oppo втретє випустила один і той самий смартфон під новим ім’ям

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, Oppo вирішила повністю заплутати покупців та ЗМІ. На днях в Іспанії вийшов смартфон Oppo Reno8 Lite 5G. Це був перейменований Oppo Reno7 Lite 5G, який, у свою чергу, ідентичний Oppo F21 Pro 5G для Індії.

Європейський Reno8 Lite 5G оснащений 6,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, частотою 60 Гц та отвором для 16-мегапіксельної селфі-камери у верхньому лівому кутку. В основній системі камер є датчики на 64 Мп та два на 2 Мп. Як апаратна основа Reno8 Lite 5G виступає чіпсет Snapdragon 695. Є батарея ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт.

В Іспанії смартфон оцінили у 429 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.