Смартфони

Названо найбільш автономний смартфон на ринку

Share

Пам’ятаєте, чим спочатку славилися смартфони Samsung із M-серії? Правильно, величезними акумуляторами та відмінною автономністю. Наприклад, у хітового Galaxy M51 при собі батарея на 7000 mAh – девайс працював від одного заряду довше за будь-яких конкурентів, за що його і полюбили користувачі.

Але останнім часом «емки» втратили цю фішку. Актуальний Galaxy M52 отримав стандартний акум на 5K mAh – це засмутило багатьох фанатів. Втім, інші бренди намагаються зайняти нішу апаратів-довгожителів. Наприклад, днями Tecno представила модель Pova 3 , виконану у найкращих традиціях M-серії. Нижче розповімо про цей пристрій докладніше.

Гаджет доступний у трьох кольорах: чорному, сірому та синьому. В останньої є навіть RGB-підсвічування на заднику. Також ззаду розташована потрійна камера на 50+2+2 Мп. Спереду – 6,9-дюймовий IPS-екран з FullHD-роздільною здатністю, підвищеною частотою розгортки 90 Гц і отвором під 8-мегапіксельну фронталку. За продуктивність відповідає адекватний чіпсет MediaTek Helio G88.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У девайса є дві модифікації пам’яті: на 4/64 та 6/128 Гбайт. Об’єм сховища можна додатково розширити за допомогою MicroSD, не жертвуючи при цьому SIM-картою – за це завдяки повноцінному потрійному слоту. Але головна фішка смартфона – батарея, що жирніє, на 7000 mAh, завдяки якій апарат спокійно пропрацює кілька днів від одного зарядку. У комплекті йде швидкий адаптер на 33 Вт, хоча пристрій підтримує лише 25-ватну заряджання. 

Також “трійка” може виступати в ролі пауербанку – вирішує підтримка 10-ватної реверсивної зарядки. Крім того, у гаджета при собі вбудований у кнопку живлення сканер відбитків, NFC-модуль та стереодинаміки. Смарт працює на фірмовій оболонці HIOS під керуванням Android 11.

Поки що новинка анонсована лише у Філіппінах, де за неї просять від 8 999 песо — приблизно 5 тисячі гривень за курсом, актуальним на момент написання нотатки. Ймовірно, девайс з’явиться на інших ринках. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Tecno
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024