Huawei передумала копіювати дизайн iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei, очевидно, відмовилася від ідеї випуску флагманського смартфона в стилі iPhoneX. На це вказують «живі» знімки Huawei P20, зроблені журналістами AndroidAuthority . На представлених фотографіях зображений апарат, який в значній мірі відрізняється від того, що ми звикли вважати таким флагманом компанії.

Головне, на чому зупиняється око при погляді на фронтальну панель Huawei P20, – відсутність дисплейної виїмки, куди, імовірно, планувалося вмонтувати аналог Face ID. Екран смартфона має форму правильного прямокутника без найменших ознак асиметрії.

Зникнення виїмки може бути непрямим свідченням того, що інженери Huawei не зуміли вмістити тривимірну камеру з функцією розпізнавання осіб в корпус смартфона, обравши в якості кращого методу ідентифікації вбудований в дисплей сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тильна частина смартфона також змінилася. Тепер здвоєна камера розташовується горизонтально, а не вертикально за образом і подобою iPhone X. Нам це здається правильним кроком, оскільки для виробника такого рівня, як Huawei, має бути соромно копіювати ідеї конкурентів.

Ще одна особливість смартфона, представленого на знімках, полягає у відсутності кнопок регулювання гучності. Пояснити їх зникнення, на думку колег, досить просто. Швидше за все, одна з бічних граней Huawei P20 буде сенсорною, дозволяючи регулювати гучність сигналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.