Смартфони

П’ять смартфонів, які найчастіше купують у 2022 році

Share

Купівля нового гаджета – це справжня проблема, адже на ринку такий широкий асортимент. В одних феноменальна камера, в інших фантастичний дизайн, у третіх інноваційні функції – вибрати справді важко.

 Ми вирішили трохи допомогти та склали невеликий рейтинг смартфонів, які найчастіше купували за останнє півріччя. Ймовірно, щось із цього списку припаде до смаку і вам.
Рейтинг найпопулярніших смартфонів на початок 2022 року

iPHONE 11 (від 20 000 грн)

Звичайно, будь-який рейтинг включає хоча б одну модель Apple. Так склалося, що ці “яблучні” аксесуари рік у рік не втрачають своєї популярності. Незважаючи на те, що після iPhone 11 вийшло ще кілька новітніх моделей, саме одинадцятка розкуповується найактивніше.
З плюсів користувачі виділяють чудову камеру, потужний процесор, широкий колірний асортимент корпусу та гарну автономність. З мінусів – відсутність адаптера для швидкої зарядки і недостатня кількість пам’яті (всього 64 ГБ у найменшій конфігурації).

SAMSUNG GALAXY S20 FE (від 18 000 грн)

Samsung найзапекліший конкурент Apple, і багато їх моделей мають набагато кращі характеристики і дешевшу вартість. У 2021-2022 на піку популярності опинився смартфон Samsung Galaxy S20 FE. Приставка FE розшифровується, як Fan Edition, цим компанія підкреслює той факт, що ця модель продумана для вірних шанувальників бренду і увібрала в себе всі топові характеристики.
З плюсів – неймовірно стильний дизайн, матова задня панель із міцного пластику, відмінна камера та розширені можливості для підключення до Інтернету. Мінусів у цій моделі не виявили навіть найприскіпливіші користувачі.

IPHONE SE 2020 (від 14 000 грн)

Користувачам подобається співвідношення ціни та якості в цьому девайсі. Відносно недорога модель отримала флагманський процесор, такий як iPhone 11, що досить рідкісне явище. Серед інших плюсів наявність вологозахисту, висока продуктивність є бездротова зарядка. Не обійшлося і без мінусів, і головне на думку більшості – відсутність нічного режиму камери.

XIAOMI MI 10 ULTRA (від 20 000 грн)

Фанати Xiaomi чекали на цю модель, адже вони є ювілейною, випущеною на честь десятиліття компанії, тому й увібрала в себе всі найкращі характеристики. Смартфон має безпрецедентно круту камеру, зарядку та екран. На особливу увагу заслуговує вигнута AMOLED матриця, що дає неймовірно реалістичне зображення. До повного заряду акумулятора телефон повинен заряджатися лише 25 хвилин. Не обійшлося і без мінусів: відсутня захист від вологи і сам смартфон, на думку багатьох, надто потужний.

POCO X3 NFC (від 7000 грн)

Звичайно, жоден рейтинг не обходиться і без бюджетних моделей і цього року на піку популярності Poco X3 NFC з відмінними характеристиками та масою позитивних відгуків. Потужний ігровий процесор, велика пам’ять, чудовий екран та шикарні камери. Серед мінусів називають велику вагу телефону та комбінований лоток.
За якими критеріями досвідчені користувачі обирають новий смартфон?
Зазвичай вибираючи новий гаджет 90% користувачів, орієнтуються на наступне:
Камера. В епоху соціальних мереж, наявність гарної камери – один із найважливіших моментів.
Пам’ять. Чим більше пам’яті, тим більше фотографій, відео та програм можна завантажити. Смартфон із великим обсягом пам’яті довше не висне та не глючить.
Батарея. Чим більшу ємність має акумулятор, тим краще.
Не менш важливим критерієм для багатьох стильний дизайн, впізнаваність бренду і, звичайно ж, ціна.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024