Смартфони

Останні новинки смартфонів, які вже з’явилися у продажу

Share

Ринок смартфонів регулярно поповнюється новими моделями. Якщо уважно не стежити за релізами, то легко упустити якийсь якісний телефон. Саме тому ми підготували матеріал, у якому зібрали найкращі пристрої, що поповнили ринок смартфонів останнім часом.

№5 – Redmi 10 Power

Новий бюджетник від Redmi може похвалитися потужним акумулятором на 6000 мАг із 18-ватною зарядкою. Враховуючи, що роздільна здатність 6.7-дюймового дисплея HD+, то гаджет спокійно може відпрацювати три дні без зарядки. Також у нього є процесор Snapdragon 680 та фотодатчик на 50 МП, здатний робити якісні знімки за будь-якого освітлення.

№4 – OnePlus Nord 2T

При своїй вартості новинка від OnePlus має цілком солідний функціонал. 6.43-дюймовий дисплей AMOLED оновлюється з частотою 90 Гц, в ролі процесора використовується потужний Dimensity 1300, а на спинці встановлена ​​потрійна камера на 50+8+2 МП. Ще одна фішка моделі – реактивна 80-ватна зарядка.

№3 – OnePlus Ace

Відповідаючи трендам, новинка від OnePlus має плоскі грані корпусу, а також величезний 6.7-дюймовий екран із частотою оновлення 120 Гц та підтримкою HDR. У ролі процесора використовується Dimensity 8100 Max, а фотоможливості представлені потрійною камерою на 50, 8 та 2 МП. Головна ж особливість моделі – блискавична зарядка на 150 Вт. Їй потрібно всього 5 хвилин, щоб заповнити половину ресурсів батареї ємністю 4500 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№2 – Google Pixel 6a

Бюджетний за мірками Google гаджет сподобається любителям компактних пристроїв. Новинка ідеально лягає в долоню, володіючи при цьому 6.1-дюймовим дисплеєм OLED з підтримкою HDR. Незважаючи на різницю у вартості, Pixel 6A працює на флагманському чипсеті Google Tensor. Щодо камер, гаджет оснащений подвійним датчиком на 12.2+12 МП.

№1 – Sony Xperia 1 IV

Заряджений флагман від японців пропонує власнику 6.5-дюймовий OLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 4К, а також флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 1. На спинці знаходиться квадрокамера на 12+12+12+0.3 МП, а під капот мАг, що підтримує 30-ватну швидку зарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024