Більше ніякого спаму. WhatsApp впровадив нову функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Понад 2,4 млрд людей, які проживають у різних різних регіонах світу, активно спілкуються один з одним у WhatsApp, знаходячи цей сервіс найпривабливішим серед усіх існуючих на ринку. Одна з його переваг полягає в надійній системі захисту, яка досягається завдяки функції шифрування даних. Так, всі текстові повідомлення, дзвінки та інші засоби обміну інформацією захищені наскрізним 256-бітним шифруванням, що забезпечує надійний захист від третіх осіб і хакерів.

В останній версії месенджера WhatsApp для комп’ютерів та смартфонів з’явилася спеціальна функція, активувавши яку можна захиститися від спаму. З її допомогою, скориставшись даною можливістю, можна отримати доступ до особистого листування тільки від таких співрозмовників, які знаходиться в адресній книзі. За рахунок цього будь-які пропозиції від будь-яких третіх осіб, тобто невідомих контактів, надходити точно гарантовано не будуть.

Месенджер WhatsApp зробив усе, що було йому під силу, аби тільки приємно порадувати якнайбільше людей. Тепер на головному екрані сервісу відображатиметься спеціальна кнопка у формі перевернутої піраміди, поділеної на смуги. Натиснувши на неї, месенджер запропонує відсортувати чати за певними критеріями. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, можна буде побачити повідомлення лише від контактів, лише від невідомих номерів, тільки від груп, або лише чати з непрочитаними повідомленнями. Нова можливість стане доступна всім користувачам месенджера у фінальній стабільній версії сервісу, яка має вийти в App Store та Google Play вже у найближчі кілька тижнів. Нововведення виявиться повністю безкоштовним для всіх, тобто абсолютно нічого платити за нього гарантовано не потрібно.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.