Найкращі смартфони Samsung у 2022 році: топ-3 моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корейський бренд Samsung є одним із найвідоміших у всьому світі і його продукція користується великим попитом у споживача. Найбільш затребуваним товаром, що приніс бренду популярність, є смартфони. Цього року розробники компанії попрацювали на славу та представили чимало цікавих мобільних пристроїв. Про трійку найкращих із них і йтиметься далі.

Samsung Galaxy A03s

Цікавий бюджетний варіант вартістю трохи вище за 4799 грн. Пристрій продається у трійці колірних рішень:

  • Білому
  • Синій
  • Чорному

Девайс доступний у двох конфігураціях з різними запасами оперативної та постійної пам’яті:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 3/32 ГБ
  • 4/64 ГБ

Зовнішній вигляд смартфона простий і мало чим відрізняється від інших моделей бренду. Виробник вирішив виконати пристрій у фірмовому та перевіреному часом стилі.
На лицьовій стороні телефону знаходиться краплеподібний виріз фронтальної камери, що плавно з’єднується з тонкою верхньою рамкою. Серед проміжків виділяється лише нижній.

На тильній частині корпусу смартфона в лівому верхньому куті розташований прямокутний блок задньої камери з трьома об’єктивами та світлодіодним спалахом. Датчик для сканування відбитків пальців був убудований у клавішу живлення, що знаходиться на правому торці корпусу під спареними кнопками регулювання гучності.

Роздільна здатність основної камери моделі досягає 13+2+2 мегапікселів. Роздільна здатність переднього об’єктива становив 5 МП. Основна камера дозволяє здійснювати запис відео у Full HD роздільній здатності при 30 FPS.

Процесором послужив китайський чіпсет MediaTek Helio P35, що відрізняється дуже непоганим рівнем продуктивності бюджетної цінової категорії. Ємність незнімної батареї апарату становить 5000 мАг.

Samsung Galaxy A52

Середнячок вартістю близько 12 тисяч гривень. Модель відрізняється стильним зовнішнім виглядом, відмінними запасами пам’яті та привабливим оформленням.
На передній панелі є ледь помітні зазори з боків і зверху, а також нижня рамка, що злегка виступає. Виріз фронтальної камери має круглу форму та знаходиться по центру зверху.

Ззаду розташовується лише напис з назвою бренду в нижній частині корпусу і блок основної камери, що виступає, зліва зверху. В рамках прямокутного блоку був розташований світлодіодний спалах і три модулі.

Роздільна здатність задньої камери досягає 12 + 5 + 5 мегапікселів. Вона оснащена функцією автоматичного фокусування на об’єктах під час зйомки. Діагональ екрану телефону дорівнює 6.5 дюймів. Дисплей має підвищену частоту поновлення до 90 Гц.
Об’єм ОЗП девайсу становив 4 ГБ при 128 гігабайтах накопичувача з постійною пам’яттю. Також апарат оснащений потужним ігровим процесором середнього класу Qualcomm Snapdragon 720G від американського виробника. Місткість батареї телефону досягає 4500 мАг.

Samsung Galaxy M22

Недорогий просунутий бюджетник вартістю близько 8899 грн, що представлений у двох колірних варіаціях:

  • Чорній
  • Біла

До основних переваг пристрою можна віднести:

  • Якісний тиловий об’єктив на 48 мегапікселів.
  • Велику батарею на 5000 мАг за допомогою швидкої зарядки.
  • Чудові запаси пам’яті.
  • Підтримка карток пам’яті до 1 ТБ.
  • Практичне та стильне оформлення.

Основна камера пристрою представлена ​​у вигляді чотирьох об’єктивів з роздільною здатністю 48 + 8 + 2 + 2 мегапікселів. Роздільна здатність переднього модуля досягає 13 МП. Обидві камери відрізняються якісною роботою навіть за умов слабкого освітлення.

6.4-дюймовий екран телефону виготовлений за Super AMOLED технологією. Дозвіл у нього невисокий – 1600 на 720 пікселів, проте якість дисплея цілком прийнятна, зернистості не спостерігається.

Усередині знаходиться китайський чіпсет MediaTek Helio G80 на вісім ядер. Гаджет отримав 4 ГБ тимчасової пам’яті та 128 гігабайт вбудованої. Слот для microSD до 1024 ГБ є окремим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.