Прошивка Xiaomi Mi 7 розкрила характеристики флагмана

Xiaomi Mi 7 , його дата релізу поки зберігається в найсуворішому секреті, він стане першим смартфоном китайського виробника з підтримкою функції Always On Display. Через цю програму користувачі зможуть виводити на заблокований дисплей годинник, календар, нагадування і іншу корисну інформацію. У цьому переконався розробник FunkyHuawei, який проаналізував прошивку новинки.

Незважаючи на те що функція Always On Display сама по собі є досить нудним нововведенням, її підтримка свідчить про оснащення флагмана OLED-матрицею за аналогією з iPhone X. Органічні дисплеї не мають цілісного підсвічування, а посилають напругу на кожен піксель окремо, що робить можливим точкове відображення інформації на екрані заблокованого смартфона.

В черговий раз підтвердилася наявність новітнього чіпсета Snapdragon 845, подвійної камери з можливістю демонстрації ефекту розмиття в реальному часі і підтримка NFC для проведення безконтактних платежів. Також вдалося з’ясувати ємність акумулятора майбутнього смартфона, яка дорівнює 3170 мАг проти 3350 мАг у Mi 6. Крім того, відзначимо підтримку аудіотехнології Dirac і кодеків aptX і aptxHD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.