Samsung Galaxy Z Flip 4 вразив своєю ціною і технічними характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung є безперечним королем ринку складаних смартфонів, і його успіх багато в чому пов’язаний з Galaxy Z Flip 3, який був продаваним складним телефоном минулого року. Samsung Galaxy Z Flip 4 повинен принести з собою довгоочікуване покращення акумулятора.

Усі три попередні телефони Z Flip були оснащені акумуляторами ємністю 3300 мА•год, якого ледве вистачає цілий день. Galaxy Club знайшов докази того, що батарея Flip 4 буде трохи більшою за ємністю.

Складні телефони Samsung оснащені двома батареями і, як стало відомо, Flip 4 з номером моделі SM-F721 матиме додаткову батарею більшого розміру. Це збільшить загальну заявлену ємність до 3400 мА год, що означає збільшення на 100 мА год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Місткість акумулятора – не єдине, що впливає на час автономної роботи. Велику роль грає однокристальна система, що використовується. Інсайдер сказав, що Galaxy Z Flip 4 буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 1+, яка є більш енергоефективною за сучасні рішення.

Поки невідомо, чи підтримуватиме пристрій швидкість заряджання вище 15 Вт. Flip 4 може мати той самий дизайн, що і Flip 3, телефон отримає 6,7-дюймовий внутрішній екран і 1,9-дюймовий зовнішній екран.

Телефон може бути дешевшим, ніж Flip 3, який коштує від 999 доларів. Очікується, що він буде представлений у серпні разом із Z Fold 4 та Galaxy Watch 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.