Названо п’ять причин не купувати Xiaomi Redmi Note 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Операційна система

У Xiaomi їхня оболонка дуже погана. Я користуюся цим телефоном із серпня минулого року і відчув увесь біль із нею пов’язаний. Коли тільки ти вмикаєш телефон вперше все ніби виглядає нормально. Але після початкового налаштування відбувається пекло. У тебе на телефоні вже купа попереднього сміття. Коли відкриваєш якусь папку, у тебе вилазять “Рекомендації”, які насправді звичайна реклама. І я вже не кажу про те, що сама система виглядає як дешевий закос на IOS. Так при цьому у своїх же програмах, телефон, який ти і так купував за 12 тисяч гривень показує тобі рекламу вже відкрито!

Приклад: є там вбудований додаток, “Очищення”, яке видаляє зайве сміття. Так ось, після самої очистки воно тобі показує якусь дешеву рекламу з дешевих розряду сайтів без адблока.

2. Неймовірні лаги

Після деякого часу користування він починає дуже зависати. Ви знаєте функцію, яка включає камеру з екрана блокування? Забудьте про неї. Якщо різко її включити, телефон починає тупити на пів хвилини або взагалі цілу хвилину. Те саме відбувається якщо ти просто вмикаєш камеру. Він у тебе почне зависати, включати чорні екрани будь-що не камеру. Я вже не говорю про ігри. Беремо досить популярні Clash Royale та Brawl Stars. Повірте, іноді ці ігри будуть так зависати, як ви не бачили. Я встановив їх для перевірки і приблизно в 30 відсотках випадків після різкого виходу з гри або під час гри, телефон у вас перестане працювати теж приблизно на хвилину. І так не лише з цими іграми, а й з іншими вимогливими програмами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Камера

Вона задоволена середня, має чимало функцій. Цілком нормальна для своєї цінової категорії, але я помітив одну річ. Якщо ти хоч трохи потряс рукою під час зйомки, то фото виходить змазаним і не якісним. Часто мені знайомі говорили, що фото навіть як я знімав все нормально виходило поганим. Та й у поєднанні з постійними помилками системи, користуватися нею і робити щось хороше трохи складно.

4. Ціна

Зараз Xiaomi Redmi Note 10 Pro коштує в межах 12 тисяч гривень. За ті ж гроші можна купити Samsung Galaxy A52, який як мінімум своєю системою буде краще, ніж ці суцільні лаги. Навіть якщо брати відгуки на ці телефони у того ж Самсунга відгуки куди краще, ніж у нашого Redmi.

5. Довгострокове використання

Проблема в тому, що будь-який телефон Redmi який у мене був (у тому числі і цей) мав проблему з довгостроковим використанням. Справа в тому, що вже через деякий час, якщо на момент покупки він працював ідеально, камера добре знімала телефон не кладав. То вже через місяць два він стає дуже лагучим, і камера начебто починає знімати гірше, ніж раніше. Всі проблеми, описані вище, почали пров’ялитися саме після двох місяців використання. Я вже не кажу про те, як швидко починає сідати батарейка, особливо на морозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.