Redmi Note 11T та Xiaomi 12T: нові «бюджетник» та суб-флагман від Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через соціальну мережу Weibo інсайдер Digital Chat Station показав, що два нових смартфони сімейства Redmi Note пройшли сертифікацію TENAA у Китаї. Стало відомо, що смартфони з’явилися у базі даних платформи. Це означає, що лінійка Redmi Note ось-ось розшириться.

Сертифікація TENAA є одним з перших кроків мобільного маркетингу за межами Китаю. Згідно з інформацією, наданою порталом Gizmochina, смартфони мають номери 22041216C та 22041216UC. Крім того, витоки дають нам коротке уявлення про деякі їх особливості.

Новий Redmi Note раніше з’явився у базі даних платформи сертифікації CMIIT. Тепер, з останнім витоком списків TENAA, ми можемо підтвердити, що це ті самі моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва смартфони мають 6,6-дюймовий екран і розміри корпусу 163,64 х 74,29 х 8,8 міліметра, а також Android 12 в якості попередньо встановленої операційної системи.

Враховуючи розмір екрану, можна припустити, що новинки отримають роздільну здатність FullHD+. Модель 22041216C має акумулятор ємністю 4980 мАг, а варіант 22041216UC – 4300 мАг. Вони можуть бути сумісні з системою швидкого заряджання потужністю 67 Вт і 120 Вт відповідно.

Очікується, що смартфон з більшою ємністю акумулятора матиме найкращі характеристики. Передбачається, що вони можуть вийти на ринок з процесорами MediaTek. Найімовірніше поява чіпсетів серії Dimensity 1300 або 8000, хоча здається, що серія Dimensity 900 також є «сильним» кандидатом на участь у цій квінсистенції.

Декілька порталів стверджують, що ці смартфони — два нові варіанти серії Redmi Note 11T. Інші сайти, такі як Gizmochina, вказують, що це нова лінійка Redmi Note 12. Інформатор Digital Chat Station у своєму пості не вказує, до якої серії вони належать.

Сумніви стають ще більшими, враховуючи недавні слова генерального директора Redmi Лу Вейбінга. Бізнесмен поділився публікацією у своєму профілі Weibo, де він пропонує користувачам вигадувати нові назви наступного покоління Redmi. Це зроблено для того, щоб простіше відрізняти нову серію від поточної лінійки Redmi Note 11.

У будь-якому випадку ці два нові смартфони можуть дебютувати у Китаї у травні місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.