Головна Смартфони Зібрали в одному місці все, що відомо про Google Pixel 7: ціна,...

Зібрали в одному місці все, що відомо про Google Pixel 7: ціна, дата

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel 6 та Pixel 6 Pro завоювали наші серця, коли Google випустила їх приблизно півроку тому. Незважаючи на те, що вони є одними з кращих Android телефонів, які ви можете купити, вони не позбавлені недоліків. Перейшовши на новий чіпсет Tensor, компанія змогла максимізувати продуктивність всіх функцій, пов’язаних зі штучним інтелектом. Це спричинило появу деяких серйозних помилок. Частину з них виправили швидко, але дехто тягнувся за новинками досить довго. Але тепер, маючи за плечима досвід флагманів 2021 року, Google готова зробити крок уперед із серією Pixel 7. Він навіть важливіший за торішню модель, оскільки саме він покаже, чи зможе компанія розвиватися або так і обмежиться випуском ”шістки”. Ось все, що ми знаємо про новинку, що готується.

Чи виглядатиме Pixel 7 так само, як Pixel 6

Минулого року Google досягла великих успіхів у дизайні для Pixel 6, повністю переробивши серію. Від спірного датчика відбитків пальців під дисплеєм першого в серії до масивної панелі камери на задній панелі телефону схоже, що компанія нарешті закріпила новий дизайн для своїх власних смартфонів. Тому не дивно, що ранні витоки вказують на небажання Google сильно змінювати зовнішній вигляд, зберігши його ще на рік.

Можливо, молодша модель може зменшити розмір екрану – з 6,4 дюйма до 6,3 дюйма – в той час, як великий телефон залишиться таким самим, але ця зміна незначна. Можливе також збільшення лінз в камері. Про це теж говорили деякі рендери, але поки що вважати їх цілком достовірними не можна. Хоча, без сумніву, Google продовжує працювати у цьому напрямку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики Google Pixel 7

Може бути ще рано говорити про це, але у нас є досить гарне уявлення про те, як виглядатимуть нутрощі Pixel 7. Google працює над чіпсетом Tensor другого покоління – зрештою, я не думаю, що хтось очікував, що все закінчиться одним поколінням процесора. Це чіп GS201, відомий як Cloudripper, працює у парі з невипущеним модемом Samsung g5300b. У новому поколінні буде трохи покращено продуктивність та робота камери, але прориву чекати не варто, він і так досить гарний.

Камера зазвичай є однією з головних переваг Pixel, а минулого року ми побачили ще один крок уперед. Ранні чутки припускають, що Pixel 7 використовуватиме ті ж 50-мегапіксельні первинні сенсори f/1,85 GN1 і 12,5-мегапіксельні надширококутні датчики f/2,2, що і пристрій 2021 року. Це не означає, що ми не побачимо покращень як фото або відео. Саме обробка зображень робить Google таким сильним гравцем. Компанія часто роками дотримується свого апаратного забезпечення камери. Наприклад, від Pixel 2 до Pixel 5 Google вибирала один і той же сенсор Sony.

Який Android буде у новому Pixel

Щорічний запуск Google Pixel часто був ідеальним часом для випуску великого оновлення Android для користувачів, але не ясно, чи станеться це цього року. Ми ще знаходимося на ранній стадії публічного бета-тестування Android 13, але графік розробки, схоже, передбачає більш ранню дату випуску, ніж зазвичай.

Навіть якщо все так і піде далі, це буде не перший раз, коли Google запускає оновлення влітку. Анонс Android 8.0 Oreo був присвячений сонячному затемненню в серпні 2018 року.

Звичайно, поява Android 13 разом із Pixel 7 не має великого значення для потенційних покупців. Так чи інакше, коли ці телефони надійдуть на прилавки магазинів, вони будуть працювати з останньою версією ОС.

Android 12 приніс із собою величезний редизайн з Material You, тому ми не очікуємо багато візуальних змін із оновленням цього року. Натомість, розробники точно попрацюють над стабільністю. А про нові функції ми дізнаємось вже 10 травня на конференції Google I/O, де і представлять Android 13.

Коли вийде Google Pixel 7

Флагмани Pixel завжди випускаються у жовтні. Зараз ми чекаємо на Pixel 6a, але є ще один телефон, який може з’явитися найближчим часом — складний Google Pixel, про який багато хто вже почав забувати. Він може змістити терміни запуску ”сімки”, але поки що немає серйозних підстав розраховувати на це.

Ціна Pixel 7 та Pixel 7 Pro

Що стосується того, скільки коштуватимуть телефони, то на даний момент це лише припущення. Pixel 6 дебютував за ціною 599 доларів , а Pixel 6 Pro – за ціною 899 доларів . Враховуючи інфляцію в США, цього року ціна може збільшитись приблизно на 30-50 доларів для кожної моделі. Говорити про те, скільки смартфон буде коштувати в Україні точно передчасно. Він точно не продаватиметься у нас офіційно. Отже, все залежатиме від апетитів перекупників та курсу долара. У будь-якому випадку, спочатку ціна буде вищою , а потім поступово знизиться, але не дуже сильно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: