Краще не ламати: ремонт дисплея Huawei Mate Xs 2 стоїть як iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий доладний смартфон Huawei Mate Xs 2 очікувано виявився дуже дорогим. Але потенційним покупцям варто бути готовими викласти круглу суму не лише за сам апарат, а й за його ремонт у разі поломки. Вартість заміни окремих деталей можна порівняти з цінами на флагмани інших брендів.

Huawei вже опублікувала офіційні розцінки на ремонт та заміну різних компонентів нового Mate Xs 2. Нагадаємо, що ціна самого смартфона у Китаї стартує від $1511. Так, найдорожчим елементом очікувано став великий 7,8-дюймовий гнучкий OLED-дисплей. За його пошкодження ремонт обійдеться в 770 доларів. Для порівняння, iPhone 13 у базовій конфігурації коштує трохи більше – $799, а флагманський Redmi K50 Pro – $454. 

Також добряче доведеться витратитися при поломці материнської плати — приблизно $636. Поміняти основну 50-мегапіксельну камеру коштує $106, а от акумулятор оцінюється лише в $33. Заміна однієї із частин задньої кришки коштує майже $50. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що HUAWEI Mate Xs 2 побудований на базі 4G-версії минулорічного флагманського процесора Snapdragon 888 і став першим у світі смартфоном із тридіапазонним Wi-Fi. Крім того, у його конструкції використовується титановий сплав авіаційного класу та скловолокно, завдяки чому вага пристрою становить лише 255 грамів, а товщина у розкритому стані – 5,4 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.