Samsung Galaxy S22 всуху програв тест на швидкість проти iPhone 13

У випуску на YouTube-каналі DimaViper Live порівняли за швидкістю запуску та роботи два топових смартфони: iPhone 13 і Samsung Galaxy S22. Перший виявився значно швидше.

Ведучий YouTube-каналу DimaViper Live з’ясував, який із флагманів швидше: iPhone 13 або Samsung Galaxy S22. Для цього він перевірив пристрої з різних іграх та інших програм.

Насамперед експерт протестував швидкість запуску апаратів. Логотип на екрані Samsung з’явився раніше, але переможцем став iPhone. Причому різниця виявилася між ними досить відчутною.

У тесті Antutu більше балів набирає у своїй S22: майже 777 тисяч проти 759 тисяч. Різниця між ними становить приблизно 18 тисяч балів.

Далі фахівець почав запускати на смартфонах ігри. Усього в одній грі за швидкістю у пристрої була нічия: це Cut the Rope. Інші проекти, наприклад Talking Tom, Fruit Ninja, відкривалися набагато швидше на iPhone 13, а гра Dentist Bling запустилася на S22 взагалі лише з другого разу.

Також під навантаженням Samsung знизилася автоматично яскравість, хоча до цього була встановлена ​​максимальна. На iPhone нічого подібного не трапилося. Крім того, до кінця тестування S22 дуже сильно нагрівся, а iPhone не був навіть теплим.

Загалом цей тест Samsung провалив у порівнянні з iPhone 13. Навіть при відкритті всіх ігор у зворотній послідовності (тобто вдруге) S22 працював іноді повільніше. Хоча оперативної пам’яті має 8 ГБ, а у смартфона Apple – 4 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.