iPhone 13 Pro та iPhone 14 Pro вперше порівняли між собою: відрізняються не тільки вирізи, а й рамки

У iPhone 14 Pro буде більш вузька рамка екрана в порівнянні з iPhone 13 Pro, про що заявив відомий китайський інсайдер під ніком Ice Universe, надавши порівняння моделей цих смартфонів.

Зліва показана точна модель iPhone 13 Pro, а праворуч ми бачимо тривимірну модель iPhone 14 Pro. Раніше вже повідомлялося, що в iPhone 14 Pro виробник відмовиться від чубчика, який використовувався в смартфонах компанії останні п’ять років. Натомість з’явиться два окремі вирізи для фронтальної камери та компонентів системи Face ID. Тепер також видно, що новий смартфон отримає зменшену рамку на периметрі екрану.

Цього року нас чекає 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro та 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max, у яких в екрані два вирізи, а також 6,1-дюймовий iPhone 14 та 6,7-дюймовий iPhone 14 Max, що зберегли чубчик.

iPhone 13 Pro та iPhone 14 Pro

Як уже повідомлялося, iPhone 14 Pro та Pro Max будуть мати значно збільшені модулі камер через новий 48-мегапіксельний датчик зображення. При цьому iPhone 14 і iPhone 14 Max отримають зменшений модуль камери, в якій два датчики будуть розташовані так само, як iPhone 13.

Також повідомляється, що серія iPhone 14 матиме новий дизайн спалаху, який описаний як «маленьке коло у великому колі». Поки що невідомо, чи покращить новий спалах якість фотографій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.