Google зробить оновлення Android наочнішими для користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники Android-смартфонів не завжди знають про появу нових функцій у нових версіях мобільної ОС. Щоб вирішити цю проблему, Google почала вносити зміни до системи – загальнодоступні підказки про нововведення будуть доставлятися через мобільні фірмові сервіси.

Деякі користувачі вже почали отримувати відповідні повідомлення через служби Google Play. Вони відображаються при першому відкритті магазину програм після встановлення системного апдейта. Варто відзначити, що йдеться не про всі оновлення, а тільки про так звані Android Feature Drops — нові функції, які пропонують всі користувачі, чиї пристрої підтримують актуальну версію мобільної ОС.

Досі функція оповіщень про нововведення була доступна невеликій кількості користувачів у тестовому режимі, але найближчим часом очікується повномасштабний запуск. Передбачається, що з релізом чергового пакету Feature Drops підказки про нові можливості операційки стануть доступними для всіх власників сумісних гаджетів.

Попередній такий апдейт вийшов у березні – тоді користувачам Android стали доступні реакції на повідомлення з iMessage та різні покращення у програмі Google Messages.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.