Без категорії

Xiaomi випустила свій найкращий бюджетний смартфон

Share

Раніше, щоб купити недорогий смартфон, можна було сміливо звертатися до китайських виробників. Тоді, звичайно, вони робили не найкращі апарати з погляду функціональності, якості та надійності, але досить дешеві. Однак згодом ситуація змінилася, і та ж Xiaomi переключилася на випуск пристроїв преміального сегмента, які коштують і 20 – 30 тисяч гривень.

Зміст

  1. Який смартфон Redmi краще
  2. Redmi 10 Power – характеристики
  3. Redmi 10 Power і Redmi 10 – що краще


Який смартфон Redmi краще

Втім, у Xiaomi залишився суббренд Redmi , який продовжує його справу щодо випуску смартфонів, які претендують на звання топ за свої гроші. Причому, якщо так розібратися, то виходить дуже смішно: чим дешевшим апарат Redmi, тим менше конкурентів у нього було. Адже навіть у моделях початкового рівня виробник застосовує такі технології, які продавати за такі гроші не може дозволити собі більше ніхто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось подивіться хоча б на новий Redmi 10 Power . І оригінальний Redmi 10 загалом був досить непоганий. Ось, згадайте його характеристики:

  • Камера – 50 Мп
  • Дисплей – 6,5 дюйма, 90 Гц
  • Пам’ять – 4/32, 4/64, 4/128 ГБ
  • Акумулятор – 5000 мА * год
  • Підтримка зворотної зарядки

Виглядає дуже гідно, особливо за ціною 140-170 доларів залежно від модифікації. Однак цього року Redmi вирішила випустити покращену версію і без того гарного смартфона. Відразу скажемо: це їй удалося. Залишається тільки розібратися, де тут каверза? Тому що і з погляду зовнішності, і з погляду апаратного оснащення це чи не ідеальний варіант, який є на ринку.


Redmi 10 Power – характеристики

По-перше, у вічі впадає дизайн. Redmi 10 Power взагалі не схожий на оригінальну модель. Не тільки через забарвлення корпусу, яке тут дуже привабливе, але і через зовсім інше оформлення основної камери. Виробник не став її випинати, а зробив її елегатно-суворою. В результаті і краса не постраждала, і акцент з фотоможливостей смартфона теж змістили.

По-друге, зовнішній вигляд як такий – це ще не все. Redmi пішла далі за інших виробників і зробила небувалий для цього цінового сегмента крок – вона зробила задню кришку Redmi 10 Power шкіряною . Зрозуміло, це штучна шкіра, але на дотик і на вигляд вона абсолютно ідентична натуральної і при цьому виграє у неї в довговічності та екологічності.

По-третє, за параметрами тут повний порядок. Процесор Redmi 10 Power – Snapdragon 680, камера – 50 Мп, потужність зарядки – 18 Вт. обсяг оперативної пам’яті – 8 ГБ, а вбудований флеш-накопичувач – 128 ГБ. І це в базовій конфігурації, яка поки що є єдиною. Тобто молодших та старших версій не передбачено. Та й навіщо розпорошуватися, якщо можна продавати одразу хороший смартфон, який захочуть усі?

По-четверте, новинку оснастили батарейкою на 6000 мА*год . Це на 20% більше, ніж у оригінальної моделі. Завдяки їй смартфон житиме від однієї зарядки і 3, і навіть 4 діб залежно від навантаження. У стандартному сценарії використання “месенджери-дзвінки-інтернет-музика” апарат запросто зможе протягнути навіть тиждень, особливо якщо відразу включити режим енергозбереження.


Redmi 10 Power і Redmi 10 – що краще

Втім без негативних аспектів не обійшлося. Щоб не задирати ціну, Redmi довелося пожертвувати підвищеною частотою оновлення дисплея. Тому Redmi 10 Power оснащується матрицею із підтримкою 60 Гц, а режим 90 Гц залишився оригінальної моделі. Насправді це не дуже хороша тенденція з огляду на загальну технічну перевагу новинки. Але подітися все одно нікуди.

Офіційна ціна Redmi 10 Power – 195 доларів. Здається, це багато. Але при прямому перерахунку в гривні лише 6000 гривень. А за ці гроші ви отримуєте привабливий зовні смартфон з незвичайними матеріалами корпусу, відмінними характеристиками, адже 8 ГБ оперативної пам’яті в цьому ціновому сегменті в принципі не зустрічаються, а також тривалим часом автономної роботи, що тягне на рекорд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    За якого відсотка треба ставити смартфон на зарядку

    Деякі люди ставлять мобільний пристрій на зарядку лише тоді, коли рівень заряду батареї виявляється нижчим…

    01.05.2024

    Представлена ​​рожева відеокарта Geforce RTX 4060 із зображенням кота

    Популярна відеокарта GeForce RTX 4060 отримала незвичну версію. Тепер вона не тільки стане в нагоді…

    01.05.2024

    Xiaomi готує спрощений флагман на базі Snapdragon 8s Gen 3

    Спрощений флагман отримав назву Xiaomi 14 SE і, як стверджують джерела, девайс стане копією китайського…

    01.05.2024

    Дизайн, ціна та характеристики Huawei Watch Fit 3 розкриті рітейлером

    На сайті німецького інтернет-магазину був помічений ще не анонсований розумний годинник HUAWEI Watch Fit 3.…

    01.05.2024

    У деяких користувачів iPhone зник сон через несподівану проблему

    Apple офіційно визнала неполадку та активно розробляє рішення. Скарги з'явилися у соцмережах останні пару тижнів.…

    01.05.2024

    Як швидко та зручно набирати текст на iPhone. 4 поради для новачків

    Незважаючи на наявність різних клавіатур для яблучних смартфонів, багато користувачів вважають за краще використовувати стандартний…

    01.05.2024