Xiaomi випустила свій найкращий бюджетний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше, щоб купити недорогий смартфон, можна було сміливо звертатися до китайських виробників. Тоді, звичайно, вони робили не найкращі апарати з погляду функціональності, якості та надійності, але досить дешеві. Однак згодом ситуація змінилася, і та ж Xiaomi переключилася на випуск пристроїв преміального сегмента, які коштують і 20 – 30 тисяч гривень.

Зміст

  1. Який смартфон Redmi краще
  2. Redmi 10 Power – характеристики
  3. Redmi 10 Power і Redmi 10 – що краще


Який смартфон Redmi краще

Втім, у Xiaomi залишився суббренд Redmi , який продовжує його справу щодо випуску смартфонів, які претендують на звання топ за свої гроші. Причому, якщо так розібратися, то виходить дуже смішно: чим дешевшим апарат Redmi, тим менше конкурентів у нього було. Адже навіть у моделях початкового рівня виробник застосовує такі технології, які продавати за такі гроші не може дозволити собі більше ніхто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось подивіться хоча б на новий Redmi 10 Power . І оригінальний Redmi 10 загалом був досить непоганий. Ось, згадайте його характеристики:

  • Камера – 50 Мп
  • Дисплей – 6,5 дюйма, 90 Гц
  • Пам’ять – 4/32, 4/64, 4/128 ГБ
  • Акумулятор – 5000 мА * год
  • Підтримка зворотної зарядки

Виглядає дуже гідно, особливо за ціною 140-170 доларів залежно від модифікації. Однак цього року Redmi вирішила випустити покращену версію і без того гарного смартфона. Відразу скажемо: це їй удалося. Залишається тільки розібратися, де тут каверза? Тому що і з погляду зовнішності, і з погляду апаратного оснащення це чи не ідеальний варіант, який є на ринку.


Redmi 10 Power – характеристики

По-перше, у вічі впадає дизайн. Redmi 10 Power взагалі не схожий на оригінальну модель. Не тільки через забарвлення корпусу, яке тут дуже привабливе, але і через зовсім інше оформлення основної камери. Виробник не став її випинати, а зробив її елегатно-суворою. В результаті і краса не постраждала, і акцент з фотоможливостей смартфона теж змістили.

По-друге, зовнішній вигляд як такий – це ще не все. Redmi пішла далі за інших виробників і зробила небувалий для цього цінового сегмента крок – вона зробила задню кришку Redmi 10 Power шкіряною . Зрозуміло, це штучна шкіра, але на дотик і на вигляд вона абсолютно ідентична натуральної і при цьому виграє у неї в довговічності та екологічності.

По-третє, за параметрами тут повний порядок. Процесор Redmi 10 Power – Snapdragon 680, камера – 50 Мп, потужність зарядки – 18 Вт. обсяг оперативної пам’яті – 8 ГБ, а вбудований флеш-накопичувач – 128 ГБ. І це в базовій конфігурації, яка поки що є єдиною. Тобто молодших та старших версій не передбачено. Та й навіщо розпорошуватися, якщо можна продавати одразу хороший смартфон, який захочуть усі?

По-четверте, новинку оснастили батарейкою на 6000 мА*год . Це на 20% більше, ніж у оригінальної моделі. Завдяки їй смартфон житиме від однієї зарядки і 3, і навіть 4 діб залежно від навантаження. У стандартному сценарії використання “месенджери-дзвінки-інтернет-музика” апарат запросто зможе протягнути навіть тиждень, особливо якщо відразу включити режим енергозбереження.


Redmi 10 Power і Redmi 10 – що краще

Втім без негативних аспектів не обійшлося. Щоб не задирати ціну, Redmi довелося пожертвувати підвищеною частотою оновлення дисплея. Тому Redmi 10 Power оснащується матрицею із підтримкою 60 Гц, а режим 90 Гц залишився оригінальної моделі. Насправді це не дуже хороша тенденція з огляду на загальну технічну перевагу новинки. Але подітися все одно нікуди.

Офіційна ціна Redmi 10 Power – 195 доларів. Здається, це багато. Але при прямому перерахунку в гривні лише 6000 гривень. А за ці гроші ви отримуєте привабливий зовні смартфон з незвичайними матеріалами корпусу, відмінними характеристиками, адже 8 ГБ оперативної пам’яті в цьому ціновому сегменті в принципі не зустрічаються, а також тривалим часом автономної роботи, що тягне на рекорд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.