iPhone 14 отримає унікальний колір і новий дизайн спалаху

Також очікується, що iPhone 14 Pro матиме темніший відтінок фіолетового, ніж звичайні моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело пише, що iPhone 14 та iPhone 14 Pro будуть доступні в новому фіолетовому відтінку. Через шість місяців після запуску серії iPhone 12 компанія Apple випустила фіолетові версії iPhone 12 та 12 mini. Крім того, компанія представила нові зелені варіанти iPhone 13 за півроку після запуску смартфона.

Багато користувачів хотіли б, щоб Apple представила нові кольори раніше. Однак цього разу фіолетовий варіант буде доступний при запуску, і хоча немає згадки про те, який саме фіолетовий відтінок отримають смартфони, в повідомленні говориться, що відтінок буде змінюватися в залежності від освітлення. Також очікується, що iPhone 14 Pro матиме темніший відтінок фіолетового, ніж звичайні моделі.

Очікується, що 6,1-дюймовий iPhone 14 та 6,7-дюймовий iPhone 14 Max також будуть доступні у кольорах Midnight, Starlight, Sky Blue та Red, а 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro та 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max будуть пропонуватися у кольорах Graphite, Silver та Gold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також повідомляється, що серія iPhone 14 матиме новий дизайн спалаху, який описаний як «маленьке коло у великому колі». Поки що невідомо, чи покращить новий спалах фотографію.

Очікується, що iPhone 14 Pro і Pro Max будуть модернізовані до більшої 48-мегапіксельної камери, а вся лінійка може отримати покращену фронтальну камеру з автофокусом та діафрагмою F/1,9.

Крім того, iPhone 14 Pro та Pro Max повинні отримати новий дизайн з двома отворами в екрані та однокристальну систему Apple наступного покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.