Чому не варто купувати новий бюджетний смартфон Oppo A55

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час огляду нового Oppo A55 експерт каналу Quke.ru з’ясував, що цей апарат має безліч недоліків. Про них – у матеріалі.

Ведучий пояснив, чому замість Oppo A55 краще придивитися до якоїсь іншої недорогої моделі.

З погляду зовнішнього вигляду, смартфон виглядає дуже привабливо. Задня панель при цьому матова, тому вона не збирає відбитки пальців. У комплекті з апаратом йде чохол, на екран пристрою відразу наклеєна плівка. Лежить у руці телефон добре: не ковзає і не здається важким.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось щодо дисплея у експерта виникли питання. Тут ви отримуєте 6,5 дюймів, IPS-матрицю та роздільну здатність HD+. Але при використанні смартфона виникає відчуття, що не вистачає яскравості та кольорів.

Ще один спірний момент – це процесор та продуктивність Oppo A55. Оснащений апарат Mediatek Helio G35 (2016 року випуску), обсяг оперативної пам’яті становить 4 ГБ (і її справді вистачає), є також версія з 6 ГБ ОЗУ. Загалом працює смартфон дуже неквапливо і це його мінус. З ігор можна буде запустити лише найпростіші, а більш вимогливі пройти не вдасться.

У плані автономності все досить непогано. Встановлено на Oppo A55 акумулятор в 5000 мА * год, є зарядка в 18 Вт. «Живе» смартфон навіть за активного використання 1-1,5 дня. При цьому заряджається пристрій 2,5 години.

Щодо селфі-камери, то вона цілком звичайна. Однак у портретному режимі сильно обрізається кадр.

Основна камера має 50 МП, але видає вона досить погані знімки. При хорошому освітленні виходять ще більш-менш прийнятні фото, а ось увечері та вночі – справді жахливі. Тому у вечірній час хороші фотографії зробити не вдасться.

Те саме стосується відео. Його можна записувати лише у Full HD і без стабілізації.

Висновок

На думку ведучого, Oppo A55 – це однозначно «прохідний» смартфон, який нічим не виділяється на фоні конкурентів. Найголовніші недоліки у нього – це слабкий процесор та погана камера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.