Представлений смартфон із підтримкою кількох операційних систем

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Volla Phone 22, який фінансується через Kickstarter, матиме на вибір ОС Volla OS на базі Android або мобільний дистрибутив Linux Ubuntu Touch. Він також дозволить вам встановити кілька операційних систем та вибрати, яка з них запускатиметься при старті.

Volla Phone 22 – це смартфон з 6,3-дюймовим дисплеєм FHD+, процесором MediaTek Helio G85, 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. На відміну від багатьох сучасних телефонів, він також оснащений змінним акумулятором, 3,5 мм аудіороз’ємом і кардрідером microSD.

Це вже третій телефон компанії Volla. Він має швидше процесор і вдвічі більше пам’яті, ніж оригінальні Volla Phone і Volla Phone X, які оснащені процесорами MediaTek Helio P23 і 64 ГБ пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Магазин Google Play Store відсутній, оскільки цей телефон призначений для тих, хто хоче звести до мінімуму стеження великих технологічних компаній. Інші програми та сервіси Google, такі як браузер Chrome, Google Maps, Google Drive та Gmail, також виключені, якщо ви не вирішите самостійно встановити програми.

Volla планує розпочати постачання телефону у червні 2022 року. Ціни починаються від $408 для тих, хто підтримав кампанію через Kickstarter або $430 для всіх інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.