Samsung запатентувала смартфон із прозорим висувним дисплеєм

Компанія зареєструвала патент на дизайн оригінального гаджета з дисплеєм без вирізів та отворів. Крім конструкції з висувним механізмом, він цікавий незвичайним підходом до реалізації самого екрана, частина якого передбачається зробити прозорою.

У документі, виявленому на сайті ВОІВ , описується конструкція смартфона у форм-факторі слайдера, висувний екран якого, судячи з тексту, матиме прозору область. Враховуючи, що на одному з супровідних зображень показана зйомка селфі на основну камеру гаджета, ця ділянка екрана може відображати картинку з обох сторін.

На патентних ескізах також видно блок тильної камери з п’ятьма елементами (ймовірно, чотири сенсори та спалах). Модуль фронталки на малюнках відсутній. Крім того, компанія запатентувала альтернативну конструкцію “бокового слайдера”, але не уточнила, чи буде в його екрані прозора вставка.

Судячи з зображення, апарат нагадуватиме стандартний моноблок, а при використанні висувного механізму співвідношення сторін його дисплея виявиться близьким до Galaxy Z Fold. Технічні характеристики, можлива дата анонсу та інші подробиці про запатентовані пристрої поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.