З’явилася програма, яка відкриває «приховані» функції у смартфонах Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надавши нам такі цікаві інструменти, як Ya-WebADB, команда MIUIes запустила власну програму, яка дозволяє оновлювати Xiaomi до останньої версії MIUI. Крім того, це також дозволяє нам оновлювати всі програми MIUI.

Але це ще не все. MIUIes — ROMs & Apps дає доступ до кількох прихованих параметрів, таких як можливість створювати автоматичні завдання, запускати меню CIT та багато інших.

MIUIes – ROMs & Apps тепер доступні для безкоштовного завантаження в магазині Google Play . За кілька днів вже вдалося накопичити понад 5000 завантажень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після його завантаження та встановлення перше, що ми знайдемо, – це список всіх пристроїв, випущених Xiaomi за останні роки. Якщо ми виберемо одне з них, ми зможемо побачити його внутрішнє ім’я, характеристики та навіть завантажити будь-яке ПЗУ, будь то глобальне, європейське, китайське тощо.

Крім того, у розділі «Програми» ми також можемо бачити всі програми, встановлені на нашому Xiaomi, та мати можливість оновлювати їх одне за одним. У розділі «Інші» можна:

  • Оновити пристрій до останньої версії MIUI;
  • Оновити власні програми MIUI до останньої версії;
  • Отримати доступ до прихованих параметрів MIUI;
  • Інші варіанти: доступ до бета-програми, зміни теми, зміни мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.