Sony підтвердила головну особливість «смартфона мрії» за допомогою відео

Як відомо, в цього року компанія Sony повинна представити топові мобільні пристрої, створені з використанням останніх технологічних рішень. Її новому «смартфону мрії» під назвою Xperia XZ2 Pro приписують безрамковий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9, подвійну основну камеру і ряд інших особливостей. Сьогодні одна з них була офіційно підтверджена за допомогою тизерного відеоролика, який японська корпорація виклала в мережу.

На просторах мережі Інтернет з’явився тизер, який підтверджує, що щонайменше один «смартфон мрії» компанії Sony отримає безрамковий екран, але не простий, а вигнутий з бічних сторін за аналогією з тим, як це реалізовано в Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, анонс яких також очікується в ході виставки MWC 2018. На це також вказує той факт, що ще в 2017 році один з головних топ-менеджерів Sony пообіцяв змінити дизайн телефонів в наступному році, тобто нинішньому.

Результат пошуку зображень за запитом "feature phone"

За попередньою інформацією, «смартфон мрії» в особі Sony Xperia XZ2 Pro стане першим в світі мобільним пристроєм, оснащеним безрамковим екраном з роздільною здатністю 4K. Також майбутній новинці приписують топовий 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графіку Adreno 630, а також модулі Wi-Fi 802.11ad і Bluetooth 5.0 LE.

На задній кришці новинки знайдеться місце для подвійної основної камери, що складається з модулів з 18 Мп і 12 Мп розширенням. Їх спільна робота дозволить домогтися відмінної деталізації навіть в умовах недостатньої освітленості, а також забезпечить підтримку 2-кратного оптичного зума і дозволить впровадити функцію ефекту розмиття заднього фону. Корпус Xperia XZ2 Pro отримає захист від води і пилу за стандартом IP68, а прямо «з коробки» на телефон буде встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo.

Хоч анонс головного «смартфона мрії» від Sony і трапиться на виставці MWC 2018, тобто 25 лютого 2018 року, однак у продаж новинка надійде лише в червні, причому коштувати вона буде непристойно багато – цілих $ 950

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.