iPhone 14 Pro Max і 48 Мп: подробиці про абсолютно нову камеру

Це датчик оптичного формату 1/1,3 дюйми з пікселями розміром 1,22 мкм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайське джерело в соціальній мережі Weibo виклало докладні характеристики абсолютно нового датчика зображення, який буде встановлено у флагманському смартфоні Apple iPhone 14 Pro Max.

Нагадаємо, давно ходять чутки про те, що Apple нарешті відмовиться від 12-мегапіксельного датчика і встановить у новий флагманський телефон 48-мегапіксельний сенсор. Джерело пишуть, що це датчик оптичного формату 1/1,3 дюйми з пікселями розміром 1,22 мкм.

Нагадаємо, в iPhone 13 Pro Max встановлено 12-мегапіксельний датчик зображення оптичного формату 1/1,65 дюйми з великими пікселями 1,9 мкм. Apple, швидше за все, використовуватиме технологію об’єднання даних з кількох сусідніх пікселів, яка дозволяє отримати якісну картинку при поганому освітленні. Ця технологія вже багато років використовується навіть у бюджетних смартфонах, які працюють під керуванням операційної системи Android. Крім того, датчик підтримуватиме запис відеороликів з глибиною кольору 12 біт із частотою до 90 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року Apple зменшила розмір чубчика на екрані iPhone 13 Pro Max, а також перемістила розмовний динамік на верхню панель. Цього року компанія може зменшити висоту розмовної динаміки з 1,52 мм до 0,57 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.