Samsung Galaxy S22 FE став бюджетним «клоном» оригінальної моделі 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без зайвого медійного шуму Samsung випустила у Південній Кореї смартфон Galaxy S20 FE (2022). Він практично повністю дублює оригінальний апарат дворічної давності, за винятком пари незначних відмінностей, а коштує помітно дешевше за свого попередника на старті продажів.

Апарат вже доступний для замовлення на сайтах корейських операторів зв’язку, на відміну від оригінальної моделі, поставляється без гарнітури AKG в комплекті. Крім того, на вибір доступні лише три варіанти забарвлення корпусу – Cloud White, Cloud Lavender та Cloud Navy. Відрізнити новинку від старої версії також можна за артикулом, що змінився (SM-G781NK22).

Смартфон, як і його попередник, оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм Super AMOLED (Full HD+), акумулятором на 4500 мАч та потрійною камерою (12+12+8 Мп). Він побудований на базі процесора Snapdragon 865 і випускається в єдиній конфігурації пам’яті 6/128 ГБ. Роздрібна ціна Samsung Galaxy S20 FE (2022) у Південній Кореї становить $575 при перерахунку з локальної валюти. Про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.