Все для Android. Google скопіювала нову фішку iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google інтегрує в Android 13 одну з можливостей лінійки iPhone 13, пов’язану з роботою eSIM. Про це повідомляє Gizmochina з посиланням на інсайдерів.

Згідно з джерелом, Google збирається повторити досвід Apple та впровадити можливість одночасного використання двох профілів eSIM. У iPhone така фішка вперше з’явилася в лінійці iPhone 13, причому Apple не згадувала про неї на презентації – журналісти знайшли цю функцію на офіційному сайті компанії .

Йдеться про те, щоб використовувати одразу два номери телефону з одним модулем eSIM. До цих пір в переважній кількості смартфонів з eSIM можна використовувати сімки таким чином: одна фізична SIM у своєму слоті + одна eSIM. Власники iPhone 13 отримали можливість взагалі не використовувати пластикові сімки, при цьому повноцінно користуватися двома eSIM-номерами в одному пристрої. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки незрозуміло, чи буде реалізація Dual eSIM в Android 13 суто програмним рішенням, або майбутні смартфони повинні будуть мати якесь апаратне оснащення. У випадку з iPhone, підтримку двох eSIM не отримали власники старіших моделей; буде цікаво, якщо Google зможе впровадити Dual eSIM не лише у смартфони 2022-2023 року, а й раніше. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.