Мін-Чі Куо: Touch ID в екрані iPhone не з’явиться у найближчі два роки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У найближчі два роки Apple не планує впроваджувати Touch ID у майбутні моделі iPhone. Про це у своєму Твіттері написав відомий інсайдер Мін-Чі Куо.

Реклама

За даними інсайдера, Apple відмовилася від впровадження саме на цей термін, але саме повідомлення натякає на повну відмову від технології:

Раніше я передбачав, що iPhone отримає сканер відбитків пальців Touch ID на дисплеї не раніше 2023 року. Але останній звіт показує, що нові iPhone у 2023 та 2024 роках можуть не використовувати Touch ID під дисплеєм. Face ID з маскою на iPhone – відмінне біометричне рішення.

Мин-Чи Куо

Інсайдер

Раніше пан Куо дійсно повідомляв про впровадження Touch ID у майбутні iPhone 15.

Проте спочатку сканер відбитків пальців тестувався для моделей лінійки iPhone 13/13 Pro, але через що Apple вирішила відмовитися від цієї ідеї. Мабуть, технології не влаштовували компанію: багато хибних спрацьовувань, повільно, неприродно, а з мокрими пальцями взагалі жах. І якщо з масками компанія розібралася, випустивши iOS 15.4, то в країнах з холодним кліматом рукавичок ніяк не позбудешся.

Загалом Мін-Чі Куо натякнув, що Touch ID, вбудований в екран, не з’явиться в айфонах. Принаймні компанії сканер більше не потрібен.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ