Redmi K50 та K50 Pro розпакували та протестували у бенчмарках (відео)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Незабаром після анонсу серії смартфонів Redmi K50 у мережі почали з’являтися перші новинки. Журналісти видання Gizmochina вже опублікували відеоролик із розпакуванням, порівнянням дизайну та продуктивності базової та Pro-версії новинки бренду.

Реклама

Смартфони поставляються в мінімалістичній упаковці, в якій на покупців чекають кабель USB Type-C і комплектний зарядний пристрій. Моделі дуже схожі один на одного з погляду екрану та дизайну, особливо з боку передньої панелі – вони оснащені ідентичними плоскими дисплеями. Обидва апарати мають захисне скло Gorilla Glass Victus. Незважаючи на використання AMOLED-матриць, гаджети обладнані бічними сканерами відбитків пальців, вбудованими в кнопку живлення.

Стандартна версія Redmi K50 побудована на базі процесора MediaTek Dimensity 8100, а модель K50 Pro дістався флагманський чіп Dimensity 9000. У бенчмарку 3DMark Wild Life результати пристроїв склали 5705 і 7983 бали відповідно, а в Geekbench 5 – 4 одне/всі ядра CPU).

Відрізняється у новинок і система живлення: Redmi K50 перевершує «прошку» за ємністю АКБ (5500 мАг проти 5000 мАг), але поступається їй за потужністю зарядки – 67 Вт проти 120 Вт. Нарешті, старша модель отримала більш сучасний датчик камери з роздільною здатністю 108 Мп, тоді як базова версія обладнана сенсором на 48 Мп.

Ціна стандартної модифікації смартфона в Китаї становить $378, а Redmi K 50 Pro коштує від $472 в залежності від конфігурації пам’яті.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ