Новий смартфон Honor X8 надійшов у продаж у глобальній версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor анонсувала початок продажу нового Honor X8. Новий смартфон має тонкий дизайн, він оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 680 та 6,7-дюймовим дисплеєм. І коштує всього 244 долари.

Новий Honor X8 оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2388 x 1080, а його рамки товщиною всього 1,1 мм. Як і інші смартфони Honor, він має сертифікат Low Blue Light Certification, тому, за словами компанії, він чудово підходить для читання та перегляду відео навіть у слабоосвітлених приміщеннях.

Пристрій працює на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 680 і має 6 ГБ оперативної пам’яті, але користувачі можуть додати ще 2 ГБ за допомогою технології HONOR RAM Turbo, яка використовує невелику частину флеш-пам’яті. Максимальний обсяг оперативної пам’яті, яку можуть отримати користувачі, становить 8 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон оснащений модулем із чотирма камерами. Він включає 64-Мп основний об’єктив, 5-Мп f/2.2 120-градусний ширококутний, 2-Мп макро і 2-Мп портретний об’єктив.

Заявлена ​​акумуляторна ємність – 4000 мАг, яка підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт. Honor стверджує, що 10-хвилинна зарядка може забезпечити до трьох годин відтворення відео.

Honor X8 доступний у трьох кольорах: титановому сріблястому, північному чорному та океанському синьому. Телефон можна буде придбати приблизно за 244 долари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.