Стало відомо про нову функцію Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова функція з’явиться в ОС Android 13. Це інструменти контролю споживання енергії.

В ОС Android 13 з’явиться нова функція – інструменти контролю споживання енергії. Про це розповіли розробники.

Інформується, що Android 13 зможе відслідковувати більше різних аспектів фонової поведінки програми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що система побачить нетипову активність фітнес-програми, яка призводить до підвищеного енергоспоживання смартфона.

Крім цього система попереджатиме користувача, надаючи йому докладну інформацію про те, яке додаток і як споживає енергію у фоновому режимі.

Зазначається, що на відміну від аналогічних функцій в оболонках вендорів, рішення від Google буде вшито в ядро ​​AOSP, що дає надію на більшу ефективність інструменту.

Перша повноцінна бета-версія Android 13 очікується вже у квітні, поки ж триває тестування девелоперських збірок. Сама ж презентація ОС відбудеться у травні-червні, а смартфони почнуть отримувати оновлення вже восени після релізу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.